Magazin & Haber






Biografi

Şafak Çak Kimdir ?

Şafak Çak , iç ve dış dekorasyon tasarımlarından ürünlere oradan birçok mimari tasarıma imza atmış bir tasarımcıdır.

1975 ‘te İstanbulda doğmuştur. Babası o zamanlar kapalıçarşıda mobilya imalat ve satışı yapmaktaydı. (hala yapıyor mu bununla ilgili bir bilgi mevcut değil)

Kendisi hakkında bilgi sahibi oldukça şu an bulunduğu noktanın tesadüflerle ilgisi olmadığını görmek mümkün , araştırma yaparken gördüğüm birçok olumsuz eleştiri var.

 

Ekşisözlükten alınan bu eleştiride gözden kaçan noktayı Şafak Çak’ın biyografisinin hiç okunmadan yapıldığı görünüyor.

“Tasarım okumadan”  sözüne odaklanmış ve bir programı kullanıp kullanama becerisinin tasarımın bütünselliği içinden en önemli yere oturtmuş bir saldırı yapmış.

Liseyi mezunu olduktan sonra ATV’de yayınlanan Savaş Ay’ın A Takımı programında muhabir olarak işe başlamıştır.A Takımı programında muhabirken Okan Bayulgen’in Gece Kuşu programında asistanlık görevine geçmiştir.Mimar Sinan Üniversitesi yetenek sınavlarını kazanmasına rağmen gitmeyip 1997 senesinde Medyapım’da Armağan Çağlayan ve Fatih Aksoy’la çalışarak kendini geliştirmiştir. 1999 yılında New York’ta Royal Art Academy’in yetenek sınavlarını kazanmış ve yarım dönem eğitim almış ve Türkiye’ye dönmüştür.

küçük bir net araştırmasında ortaya çıkan bilgiyi görmemiş…

Şafak Çak hakkında ekşisözlükte daha neler denmiş görmek için >>>

Şafak Çak resimi sitesindeki “hakkımda” kısmından da görüleceği gibi kendi pazarlamasını iyi yapan biri bunu da yeteneği ile birleştirince ( yetenek sadece kendinde olanı kullanmak değil var olan diğer yetenekleri de iyi organize edebilmektir) ortaya şu anki varlığı çıkmış oluyor.

Şafak Çak internet ortamındaki dijital görüntüsü

Resmi Sitesi www.safakcak.com

İnstagram | Facebook | Twitter

7 Mayıs 2013 yılında New York’da Elvan Akın’la evlenmiştir. Zeynep adında bir kızı vardır.

Tasarımcı olarak ev,villa iç ve dış mimarlığından konser sahnesi düzenine hatta çeşitli ürün tasarımlarına kadar birçok işte imzası vardır.

Elçin Sangu kimdir ?

Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1985
Doğum Yeri: İzmir

Fiziksel Özellikleri
Boy: 1,69 m | Kilo: 60 kg | Göz Rengi: Ela | Saç Rengi: Bakır Kızıl

Kökeni: Çerkes
Meslek: Oyuncu
Burcu: Aslan
Yetenekleri: Şarkıcılık , Opera
Bildiği Diller: İngilizce , İtalyanca
İlişkiler: Yunus Özdiken
Çocuk: Yok
Ebeveyn: ?
Kardeş: Tek Çocuk
Sosyal Medya ve Websitesi:
Resmi Site – www.elcinsangu.com.tr
İnstagram – elcinsangu
Twitter – elcnsng
Facebook – elcinsangu
IMDB – www.imdb.com/name/nm5724370/
Menajer: Başay Okay ( 2015 ) , Gaye Sökmen
Eğitim: Mersin Üniversitesi Opera Bölümü – Mezun
Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü (Burslu) 2006 – Terk
Sahne Tozu Tiyatrosu
Reklam: Elidor , Boyner
Dizigrafi:
Öyle Bir Geçer Zaman ki ( 2011 ) – Jale
Aşk Kaç Beden Giyer ( 2012 / 2013 ) – Nehir
Bir Aşk Hikayesi ( 2013 / 2014 ) – Eda Çağlar
Kurt Seyit ve Şura ( 2014 ) – Güzide
Sevdam Alabora ( 2015 ) – Zeynep
Kiralık Aşk ( 2015 / 2016 / ? ) – Defne Topal
Filmografi:
Hiç ( 2012 ) – Gonca
Aldığı Ödüller:
42. Altın Kelebek Ödülleri – En İyi Çift ( 2015 )
Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Medya Oscarları Ödülleri – En İyi Kadın Oyuncu ( 2016 )
Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri – En İyi Gençlik Dizisi En İyi Kadın Oyuncu ( 2016 )
MGD 22. Altın Objektif Ödülleri – ( 2016 )
43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri – En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ( 2016 )
İş Hayatı: www.ikonogami.com – Ortak (Kapandı)

Sinem Gedik kimdir ?

#SinemGedik

Doğum Tarihi: 1987

Doğum Yeri: İstanbul

Boyu: 1,65 m

Kilosu: 55 kg

Eğitim: Üniversite Mezunu – Tasarım Mühendisi

İlişkiler: Mustafa Ceceli ( Evlilik Tarihi: 1 kasım 2008 – Boşanma: 25 Mayıs 2017)

Çocuk: Arın Ceceli ( Erkek 28.09.2011)

Anahtar Kelimeler:


https://yandex ru/clck/jsredir?from=yandex ru;search;web;;&text=&etext=1820 UngJBgc8IUgIP6OAZW0KK29fEkVMC1i69_p48BY3NnvOJwHcTaFvPK0xdVz4d9lS 8451103bdc1ce894e617d0464e0faeb800cf4d3b&uuid=&state=_BLhILn4SxNIvvL0W45KSic66uCIg23qh8iRG98qeIXme |

Selin İmer Kimdir ?

#Selinİmer

Doğum Tarihi: 14 Ocak 1983

Ebeveyn:  İnsel İmer (İşadamı – Vefat ) , Canan İmer

Eğitim: İtalyan Orta Okulu , MEF Okulları ayrıca Psikoloji , Moda ve Reklam Eğitimi (ABD)

İlişkileri: Doruk Kaya, Alican Ulusoy, Nedim Keçeli ,  Serdar Bilgili (Beşiktaş eski başkanı) , Mustafa Ceceli (2017)

Sosyal Medya: 

İnstagram  selin_imer | Twitter @SeLin_Imer

Anahtar Kelimeler:


selinimer kim |

Athena – Gökhan Özoğuz’un Hayatı

Doğum Tarihi : 11.10.1976

Athena grubunun solisti ve Hakan Özoğuz‘un kardeşi.

2004 Eurovision Şarkı Yarışması‘nda Türkiye’yi For Real adlı şarkıyla temsil ettiler.

Bu şarkı 195 puanla 4. oldu ve Türkiye Eurovision tarihinde en fazla puan alan şarkı oldu.
Ayrıca 2013-2014 yayın döneminde Star Tv‘de yayınlanan ve Acun Ilıcalı‘nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı O Ses Türkiye isimli müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmaktadır.

Diskografi

One Last Breath (1987)
Holigan (1992)
Tam Zamanı Şimdi (1998)
Mehteran Seferi (EP) (2001)
Her Şey Yolunda (2002)
US (2004)
Athena (2005)
İT (EP) (2006)
100 Şerefli Yıl (EP) (2007)
Pis (2010)
Filmografi

O Şimdi Asker, (Athena Gökhan)
O Şimdi Mahkum, (Athena Gökhan)
Tramvay (film), (Gökhan)
Tatlı Kaçıklar, (Konuk oyuncu)

Anahtar Kelimeler:


gokhan ozoguzun hayati |

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com