Magazin & Haber






Biografi

Elçin Sangu kimdir ?

Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1985
Doğum Yeri: İzmir

Fiziksel Özellikleri
Boy: 1,69 m | Kilo: 60 kg | Göz Rengi: Ela | Saç Rengi: Bakır Kızıl

Kökeni: Çerkes
Meslek: Oyuncu
Burcu: Aslan
Yetenekleri: Şarkıcılık , Opera
Bildiği Diller: İngilizce , İtalyanca
İlişkiler: Yunus Özdiken
Çocuk: Yok
Ebeveyn: ?
Kardeş: Tek Çocuk
Sosyal Medya ve Websitesi:
Resmi Site – www.elcinsangu.com.tr
İnstagram – elcinsangu
Twitter – elcnsng
Facebook – elcinsangu
IMDB – www.imdb.com/name/nm5724370/
Menajer: Başay Okay ( 2015 ) , Gaye Sökmen
Eğitim: Mersin Üniversitesi Opera Bölümü – Mezun
Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü (Burslu) 2006 – Terk
Sahne Tozu Tiyatrosu
Reklam: Elidor , Boyner
Dizigrafi:
Öyle Bir Geçer Zaman ki ( 2011 ) – Jale
Aşk Kaç Beden Giyer ( 2012 / 2013 ) – Nehir
Bir Aşk Hikayesi ( 2013 / 2014 ) – Eda Çağlar
Kurt Seyit ve Şura ( 2014 ) – Güzide
Sevdam Alabora ( 2015 ) – Zeynep
Kiralık Aşk ( 2015 / 2016 / ? ) – Defne Topal
Filmografi:
Hiç ( 2012 ) – Gonca
Aldığı Ödüller:
42. Altın Kelebek Ödülleri – En İyi Çift ( 2015 )
Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Medya Oscarları Ödülleri – En İyi Kadın Oyuncu ( 2016 )
Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödülleri – En İyi Gençlik Dizisi En İyi Kadın Oyuncu ( 2016 )
MGD 22. Altın Objektif Ödülleri – ( 2016 )
43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri – En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ( 2016 )
İş Hayatı: www.ikonogami.com – Ortak (Kapandı)

Sinem Gedik kimdir ?

#SinemGedik

Doğum Tarihi: 1987

Doğum Yeri: İstanbul

Boyu: 1,65 m

Kilosu: 55 kg

Eğitim: Üniversite Mezunu – Tasarım Mühendisi

İlişkiler: Mustafa Ceceli ( Evlilik Tarihi: 1 kasım 2008 – Boşanma: 25 Mayıs 2017)

Çocuk: Arın Ceceli ( Erkek 28.09.2011)

Selin İmer Kimdir ?

#Selinİmer

Doğum Tarihi: 14 Ocak 1983

Ebeveyn:  İnsel İmer (İşadamı – Vefat ) , Canan İmer

Eğitim: İtalyan Orta Okulu , MEF Okulları ayrıca Psikoloji , Moda ve Reklam Eğitimi (ABD)

İlişkileri: Doruk Kaya, Alican Ulusoy, Nedim Keçeli ,  Serdar Bilgili (Beşiktaş eski başkanı) , Mustafa Ceceli (2017)

Sosyal Medya: 

İnstagram  selin_imer | Twitter @SeLin_Imer

Anahtar Kelimeler:


selinimer kim |

Athena – Gökhan Özoğuz’un Hayatı

Doğum Tarihi : 11.10.1976

Athena grubunun solisti ve Hakan Özoğuz‘un kardeşi.

2004 Eurovision Şarkı Yarışması‘nda Türkiye’yi For Real adlı şarkıyla temsil ettiler.

Bu şarkı 195 puanla 4. oldu ve Türkiye Eurovision tarihinde en fazla puan alan şarkı oldu.
Ayrıca 2013-2014 yayın döneminde Star Tv‘de yayınlanan ve Acun Ilıcalı‘nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı O Ses Türkiye isimli müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmaktadır.

Diskografi

One Last Breath (1987)
Holigan (1992)
Tam Zamanı Şimdi (1998)
Mehteran Seferi (EP) (2001)
Her Şey Yolunda (2002)
US (2004)
Athena (2005)
İT (EP) (2006)
100 Şerefli Yıl (EP) (2007)
Pis (2010)
Filmografi

O Şimdi Asker, (Athena Gökhan)
O Şimdi Mahkum, (Athena Gökhan)
Tramvay (film), (Gökhan)
Tatlı Kaçıklar, (Konuk oyuncu)

Anahtar Kelimeler:


gokhan ozoguzun hayati |

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Ücretsiz Wordpress Temaları